Coaches Gidsenwerking

Het project ‘Kwaliteit in Gidsenwerking’ krijgt een nieuwe dimensie. Toerisme Vlaanderen start met een consulentenwerking om Vlaamse organisaties met gidsenwerking verder te ondersteunen. De coaches gaan het engagement aan om als ambassadeurs van het project ‘Kwaliteit in Gidsenwerking’ te fungeren.

De 'poule' van dienstverleners die de werking van onze Vlaamse gidsenorganisaties vanuit hun expertenrol kunnen ondersteunen, bevat dienstverleners met zowel theoretische als praktische expertise in website-presentatie, public relations, onthaal- en baliewerk, training of coaching van gidsen, enzovoort.

We zorgen binnenkort voor een handige zoekfunctie zodat je aan de hand van relevante zoektermen op zoek kan naar de geschikte ondersteuning.

Voorlopig krijg je een overzicht a.h.v. de fotogenieke glimlach van elk van deze dienstverleners. 

Heb je zelf interesse om deel uit te maken van deze groep consulenten of ken je dienstverleners die een waardevolle bijdrage aan organisaties met gidsenwerking kunnen leveren, breng hen dan zeker ook op de hoogte van dit project.  Meer informatie vind je op onze website.

OVERZICHT COACHES 'KWALITEIT IN GIDSENWERKING'
Ann Dobbeni
ANN
Chris Ferket
CHRIS
Helga Gielen
HELGA
Marie Anne Remmelink
MARIE ANNE
Sien Depoortere
SIEN
Ann Verlinden
ANN
Els Verlinde
ELS
Inge Van Reeth
INGE
Rudy Pieters
RUDY
Barbara en Reginald
BARBARA & REGINALD
Geertje Cools
GEERTJE
Janien Prummel
JANIEN
Sarah Auwerx - Sara van Dycke
SARAH EN SARA