In de kijker

Workshop Digitale media voor toeristisch onthaal (Toerisme Vlaanderen, 13 en 15-6-2017)

Deze workshop van Toerisme Vlaanderen m.m. v. Publiek Centraal wil toeristische onthaalcentra wegwijs maken in de mogelijkheden van verschillende Google-toepassingen in een toeristische onthaalcontext.

Inspiratiedag 'The Future of Tourist Information Centres in Flanders' (Toerisme Vlaanderen, 22-12-2016)

Hoe overleef je als toeristisch onthaalcentrum in het mobiele internettijdperk. Hoe kan je centrum ook in de toekomst voor de bezoeker van je bestemming genoeg meerwaarde blijven bieden? De koepelorganisatie destinet.de deelde haar bevindingen uit een grootschalig onderzoek bij klanten en TIC-managers in Duitsland en ging samen met de Vlaamse internationale onthaalcentra op zoek naar een passend antwoord.

Workshop Sociale Media voor Toeristisch Onthaal (Toerisme Vlaanderen, 22-11-2016)

Deze workshop van Toerisme Vlaanderen m.m. v. Publiek Centraal wil toeristische onthaalcentra wegwijs maken in de mogelijkheden van sociale media in een toeristische onthaalcontext.

Verslag netwerkevent internationaal onthaal (juni 2016)

Op 2 juni 2016 waren we te gast in Train World (Brussel) voor de 1ste editie van het netwerkevent internationaal onthaal van Toerisme Vlaanderen. Verslag in woord en beeld.

Update, richtlijnen en tips voor toeristische sector na aanslagen Brussel

De aanslagen van 22 maart 2016 hebben ons land recht in het hart getroffen. Maar dat betekent niet dat we ons hoofd laten hangen.

In de kijker
zaklamp schijnt op blad