In de kijker

ZEKER OOK TE BEKIJKEN

Softwaregebruik i.f.v. dienstverlening

In een snel evoluerende, veelal digitale wereld is snelle en efficiënte dienstverlening cruciaal. Kan de juiste software daarbij helpen?

Lezingenreeks Vlaamse Meesters

Toerisme Vlaanderen zet de komende jaren sterk in op het Vlaamse Meesters verhaal. Gidsen en organisaties met gidsenwerking spelen een belangrijke rol bij de...

Verslag netwerkevent "Op zoek naar beleving"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 19 december in Leuven een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. De lezingen en inspiratiesessies die namiddag handelden rond het thema 'beleving'.

Website Toerisme Brugge

BRUGGE: politieverordening op georganiseerde toeristische wandelingen

Op 1 januari 2018 worden nieuwe regels van kracht, om in Brugge toeristische wandelingen te organiseren of te begeleiden, waaronder de verplichte registratie.

Consulenten gidsenwerking

Toerisme Vlaanderen is op zoek naar dienstverleners die organisaties met gidsenwerking kunnen ondersteunen bij de verbetering van hun dienstverlening en/of gidswerk.

Missie en visie in gidsenwerking

Een scherpe missie en visie zijn onmisbare instrumenten voor een kwalitatieve gidsenwerking.  Ze bieden een meerwaarde voor de interne en externe werking van...

Verslag netwerkevent "Omgaan met superdiversiteit"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 20 december in Gent een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. De lezingen en workshops die namiddag handelden rond het thema 'omgaan met superdiversiteit'.

Gidsenwerking - In de kijker
Contacteer ons
Lies Boonen
Coördinator Kwaliteit - Gidsenwerking
+32 2 504 04 62
+32 499 77 05 47