Workshops

Toerisme Vlaanderen en zijn partners organiseren regelmatig workshops, infosessies, opleidingen, train-de-trainersessies,...

Hieronder vind je een overzicht van de meest relevante activiteiten. 

INTERESSANTE WORKSHOPS EN EVENTS

Infodag rond software voor organisaties met gidsenwerking

Toerisme Vlaanderen organiseert een infodag die verantwoordelijken van organisaties met gidsenwerking kan helpen bij het maken van een keuze in softwarepakketten die het functioneren van hun werking kunnen optimaliseren.

Verslag netwerkevent "Omgaan met superdiversiteit"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 20 december in Gent een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. De lezingen en workshops die namiddag handelden rond het thema 'omgaan met superdiversiteit'.

Verslag netwerkevent "Op zoek naar beleving"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 19 december in Leuven een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. De lezingen en inspiratiesessies die namiddag handelden rond het thema 'beleving'.

Verslag netwerkevent "Cohesie"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 11 december in Antwerpen een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. Zo'n 70 verantwoordelijken voor gidsenwerking in allerlei soorten organisaties namen die namiddag deel aan de lezing en inspiratiesessies rond het thema 'meer en beter samenwerken met je gidsen'.

Workshops Kwaliteit in Gidsenwerking

Toerisme Vlaanderen, FARO en Herita organiseren een reeks workshops die verantwoordelijken van organisaties met gidsenwerking zal helpen het functioneren van hun team te optimaliseren.

workshop met trainers