Workshops

Toerisme Vlaanderen en zijn partners organiseren regelmatig workshops, infosessies, opleidingen, train-de-trainersessies,...

Hieronder vind je een overzicht van de meest relevante activiteiten. 

INTERESSANTE WORKSHOPS EN EVENTS

Verslag workshops Kwaliteit in Gidsenwerking

Toerisme Vlaanderen, Faro en Herita organiseren regelmatig workshops voor organisaties met gidsenwerking.

Workshops Kwaliteit in Gidsenwerking

Toerisme Vlaanderen, FARO en Herita organiseren een reeks workshops die verantwoordelijken van organisaties met gidsenwerking zal helpen het functioneren van hun team te optimaliseren.

Verslag Intervisiemoment 2018

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 11 december 2018 in Antwerpen een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Verslag netwerkevent "Cohesie"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 11 december in Antwerpen een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. Zo'n 70 verantwoordelijken voor gidsenwerking in allerlei soorten organisaties namen die namiddag deel aan de lezing en inspiratiesessies rond het thema 'meer en beter samenwerken met je gidsen'.

Verslag netwerkevent "Op zoek naar beleving"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 19 december in Leuven een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. De lezingen en inspiratiesessies die namiddag handelden rond het thema 'beleving'.

workshop met trainers