In de kijker

ZEKER OOK TE BEKIJKEN

Business Model Canvas in gidsenwerking

Het gebruik van een Business Model Canvas biedt organisaties met gidsenwerking een structurele aanpak om toekomstgericht te gaan werken.

Verslag netwerkevent "Een gemeenschap van plekdelers"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 8 december 2020 een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. Die namiddag verzamelden we online om 'een gemeenschap van plekdelers' te creëren.

Verslag infosessie 'Welke (juridische) organisatievorm past best bij jouw organisatie met gidsenwerking?'

Tijdens de infosessie op 27 oktober 2020 vertelde Stijn Michielsen (Cultuurloket) je waarom de keuze van de geschikte rechtspersoon belangrijk is voor jouw organisatie met gidsenwerking en waarop dit allemaal van invloed kan zijn.

Verslag infosessie 'Een businessmodel voor jouw organisatie met gidsenwerking'

Tijdens de infosessie op 13 oktober 2020 stelde Annemie De Tremmerie (Cultuurloket) heel wat strategische vragen die organisaties met gidsenwerking kunnen helpen bij een denkoefening rond het uitbouwen van een duurzame en toekomstgerichte werking.

Verslag netwerkevent "Samen werken aan een florerende bestemming"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 3 december 2019 in Genk een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. Zo'n 30 verantwoordelijken voor gidsenwerking in allerlei soorten organisaties namen die namiddag deel aan de lezing en inspiratiesessies rond het thema 'samen werken aan een florerende bestemming'.

Verslag Intervisiemoment 2019 in Genk

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 3 december 2019 in Genk een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Verslag - Infodag rond software voor organisaties met gidsenwerking

Toerisme Vlaanderen organiseerde een infodag voor die verantwoordelijken van organisaties met gidsenwerking rond bestaande softwarepakketten die het functioneren van hun werking kunnen optimaliseren.

Gidsenwerking - In de kijker
Contacteer ons