In de kijker

ZEKER OOK TE BEKIJKEN

Infodag rond software voor organisaties met gidsenwerking

Toerisme Vlaanderen organiseert een infodag die verantwoordelijken van organisaties met gidsenwerking kan helpen bij het maken van een keuze in softwarepakketten die het functioneren van hun werking kunnen optimaliseren.

Verslag Intervisiemoment 2019

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 21 mei 2019 in Brussel een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Verslag Intervisiemoment 2018

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 11 december 2018 in Antwerpen een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Verslag netwerkevent "Cohesie"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 11 december in Antwerpen een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. Zo'n 70 verantwoordelijken voor gidsenwerking in allerlei soorten organisaties namen die namiddag deel aan de lezing en inspiratiesessies rond het thema 'meer en beter samenwerken met je gidsen'.

Manieren van samenwerken

Organisaties met een gidsenwerking werken op allerlei manieren en in allerlei vormen samen met hun gidsen.

Omgaan met verandering

In een snel veranderende samenleving kunnen organisaties met gidsenwerking niet anders dan omgaan met deze veranderingen. Hoe zorg je ervoor dat je gidsen ook meegaan in de noodzakelijke veranderingen?

Leidraad voor organisaties met gidsenwerking

Met de leidraad voor organisaties met gidsenwerking willen we  een snel overzicht geven van de mogelijke regels en verplichtingen waarmee je je als organisatie die rondleidingen aanbiedt in orde kan stellen en van wat daar dan allemaal bij komt kijken.

Gidsenwerking - In de kijker
Contacteer ons
Lies Boonen
Coördinator Kwaliteit - Gidsenwerking
+32 2 504 04 62
+32 499 77 05 47