In de kijker

ZEKER OOK TE BEKIJKEN

Verslag netwerkevent "Samen werken aan een florerende bestemming"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 3 december 2019 in Genk een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. Zo'n 30 verantwoordelijken voor gidsenwerking in allerlei soorten organisaties namen die namiddag deel aan de lezing en inspiratiesessies rond het thema 'samen werken aan een florerende bestemming'.

Verslag Intervisiemoment 2019 in Genk

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 3 december 2019 in Genk een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Verslag - Infodag rond software voor organisaties met gidsenwerking

Toerisme Vlaanderen organiseerde een infodag voor die verantwoordelijken van organisaties met gidsenwerking rond bestaande softwarepakketten die het functioneren van hun werking kunnen optimaliseren.

Verslag Intervisiemoment 2019 in Brussel

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 21 mei 2019 in Brussel een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Verslag Intervisiemoment 2018

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 11 december 2018 in Antwerpen een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Verslag netwerkevent "Cohesie"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 11 december in Antwerpen een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. Zo'n 70 verantwoordelijken voor gidsenwerking in allerlei soorten organisaties namen die namiddag deel aan de lezing en inspiratiesessies rond het thema 'meer en beter samenwerken met je gidsen'.

Manieren van samenwerken

Organisaties met een gidsenwerking werken op allerlei manieren en in allerlei vormen samen met hun gidsen.

Gidsenwerking - In de kijker
Contacteer ons
Lies Boonen
Coördinator Kwaliteit - Gidsenwerking
+32 2 504 04 62
+32 499 77 05 47