In de kijker

ZEKER OOK TE BEKIJKEN

INFOSESSIE: Welke (juridische) organisatievorm past best bij jouw organisatie met gidsenwerking?

Het maakt niet uit of je als organisatie met gidsenwerking al jaren actief bent of aan de start van je bestaan staat, de geschikte rechtspersoon vinden, is cruciaal. Tijdens de infosessie op 27 oktober 2020 vertelt Stijn Michielsen (Cultuurloket) je waarom deze keuze zo belangrijk is en waarop dit allemaal van invloed kan zijn.

INFOSESSIE: Een businessmodel voor jouw organisatie met gidsenwerking

Om een duurzame en toekomstgerichte werking uit te bouwen voor jouw organisatie met gidsenwerking doe je best eens een brede denkoefening rond het businessmodel van jouw organisatie. Tijdens de infosessie op 13 oktober 2020 stelt Annemie De Tremmerie (Cultuurloket) heel wat strategische vragen die je hierbij kunnen helpen.

Verslag netwerkevent "Samen werken aan een florerende bestemming"

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 3 december 2019 in Genk een netwerkevent voor organisaties met gidsenwerking. Zo'n 30 verantwoordelijken voor gidsenwerking in allerlei soorten organisaties namen die namiddag deel aan de lezing en inspiratiesessies rond het thema 'samen werken aan een florerende bestemming'.

Verslag Intervisiemoment 2019 in Genk

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 3 december 2019 in Genk een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Verslag - Infodag rond software voor organisaties met gidsenwerking

Toerisme Vlaanderen organiseerde een infodag voor die verantwoordelijken van organisaties met gidsenwerking rond bestaande softwarepakketten die het functioneren van hun werking kunnen optimaliseren.

Verslag Intervisiemoment 2019 in Brussel

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 21 mei 2019 in Brussel een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Verslag Intervisiemoment 2018

Toerisme Vlaanderen organiseerde op dinsdag 11 december 2018 in Antwerpen een intervisiemoment voor de organisaties met gidsenwerking die deelnamen aan de workshopreeks 'Kwaliteit in Gidsenwerking'.

Gidsenwerking - In de kijker
Contacteer ons
Lies Boonen
Coördinator Kwaliteit - Gidsenwerking
+32 2 504 04 62
+32 499 77 05 47